A szerdai póverbilding után csütörtökön egy jó nagyot sikerült kirándulni a Prédikálószékhez. Ezzel ünnepelhettem azt, hogy 2 éve váltottam életmódot. Annak idején eszembe se jutott, hogy ilyen szintű változásokat hoz majd az életembe ez a dolog, de nagyon örülök neki, hogy így alakult.
Vadálló-kövek
Kilátás a csúcsról. Mert ott a helyünk 🙂

Visegrád + Nagymaros
Ha Dömösről megy fel az ember a Prédikálószékre, útba ejtve a csodaszép Vadálló-köveket is, akkor bizony nem könnyű terepre indul, mivel jelentős szintkülönbséget kell megmászni.
K.rva büszke voltam ám magamra, hogy leküzdöttem! Régen a közelébe se kerültem volna, hogy sikerüljön. Persze többször meg kellett állni pihenni, nem vagyok ehhez szokva, de már megtanultam, hogy a nehézségek elől nem elfutni kell, hanem megküzdeni velük, szóval nem volt para. A táj, az élmény, a megtett út és persze a jó társaság 🙂 is mindenért kárpótolt. Aztán hozzákanyarítottunk még egy jókora kerülőt vissza Dömösre, így nem is tudom hány kilométert mentünk végül. Ami biztos, hogy még ma is érzem a vádlimat, pedig már 3 nap eltelt azóta 😀 Enyhítésként magnéziumot nyomatok magamba, hengerezek és nyújtok. 
A mai napon befejeztem a 7. ciklus 2. hetét, most jönnek csak az izgalmak 🙂

A HFSW blokk jól ment. Guggolás 52,5 kg-val, fekvőtámaszok +5kg-val, deadliftek 62,5 kg-val és húzódzkodások. 
Húzódzkodásból 12 db-ot kellett összehozzak edzésenként a héten, ez most a szint, íme egy kis ízelítő. Néha csak egyet csinálok, néha kettőt, néha bepróbálkozok a hárommal is. Mindig amennyi épp megy 🙂

A mai erőgyakorlat a fej fölé nyomás volt. Ezzel továbbra is hadilábon állok, nagyon nehéz benne fejlődni. Most a 2 sorozatomat 27,5 kg-val csináltam, ezzel is küzdöttem. Aztán elkezdtem a clustereket, de mivel csak 4 db ment 30 kilóval, visszaváltottam a 27,5-re és azzal csináltam őket végig. Mármint legalább végig csináltam valamit, minthogy félbehagytam volna a fenébe, mert a nyomással általában szívesen ezt tenném 😀 De amúgy jó élményekkel gazdagodtam, mert több ismétlésnél is kellett küzdjek, hogy sikerüljön és szeretem az ilyet, mert a gyakorlat akkor mutatja meg igazán a velejét vagy hogy is mondjam. Olyankor értem meg, hogy testem minden erőfeszítésére szükség van, hogy sikerüljön és világosan látszódnak azok a sarokpontok is, amiknek egyszerre kell működniük, hogy menjen a dolog (pl. törzserő, has-fenék feszítés, stbstb.).
Levezetésként TGU-ztam 17 kilóval és negatív húzódzkodásokat csináltam +10 kilóval, mivel elfelejtettem, hogy ezt a gyakorlatot a sima húzódzkodás miatt lecseréltük invertált evezésre 🙂 Az utolsó sorozat előtt jutott eszembe (még az előző verzió volt nálam papíron).
Szóval nem volt rövid az edzés, de mindent becsülettel végigcsináltam, és végül frissebb és jókedvűbb voltam mikor hazaértem, mint mikor elindultam. Ez azért valami 🙂

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder