Tele vagyok energiával, pörgök, a lelkem táncol, legszívesebben énekelnék 🙂 (énekelek is :D)

A ma reggeli edzés nagy betűs ZSENIÁLIS volt. Teljesen odavagyok attól, hogy milyen jól mennek a húzódzkodások: ment a 3×3 egymás után, aztán még a duplák. Egyszerűen érzem, hogy megint erősödök, fejlődök, megyek ezerrel, mintha valami rakétán ülnék 🙂 
A deadlift formán megint igazítottunk Zsolttal, és aztán b.szattam 70 kilóval a sorozatokat. Nagyon jó élmény volt. 
Sajnos megint rohanás lett a vége, ezért tervezek a héten egy pótedzést mindenféle törzserősítéssel és egy kis pörgetővel, hogy ne legyen sok elmaradásom a kiegészítő gyakorlatok terén sem.
Más.

Olyan boldog vagyok, mint még soha életemben. 
Napi szinten tapasztalom most már hetek óta, hogy b.sszameg én TÉNYLEG kiforgattam a sarkaiból a világomat és a legnagyobb ajándékokat kapom ezért az élettől.
Az alapvető ideáimat állítottam a feje tetejére és képes voltam eldobni őket egy mozdulattal, mert éreztem, hogy visszafognak. Mert megértettem, hogy mik működtették őket. Ezek az ideák nagyon jó dolgok egyébként, de engem sokáig rossz irányba vittek. Meg aztán eddig is nyitott voltam az életre, de most még hatványozottabban jelentkezik ez nálam: az élet legkülönfélébb dolgaihoz vagyok képes másként viszonyulni, mint azelőtt. Ami a legérdekesebb ebben az egészben, hogy épp ez a folyamat fog elvezetni ahhoz, hogy az alapvető ideáljaimat ne veszítsem el és haladhassak feléjük. A nagy különbség az, hogy a viszonyom változott meg hozzájuk azáltal, hogy nem rendelődöm alájuk.
Akadályok, nehézségek mindig lesznek. Az a lényeg, hogy azon vagyok, hogy ne nehezítsem meg a dolgomat azzal, hogy még saját magam is korlátokat állítok magam elé. Ha bármi lehetséges, akkor bármi valóra válhat.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder