De tényleg. Ha röviden össze kell foglaljam, hogy megy a mostani edzésterv, akkor tényleg csak ennyi: jól! Minden szempontból passzol az erőnlétemhez, az időmhöz, kedvemhez, mindenhez. Az idő faktort (hogy rendesen be tudjak fejezni minden edzést) egyébként a héten rendbe hozom legjobb szándékaim szerint. 
A hétvégén voltam lent pótolni a múlt heti elmaradásokat: tartottam egy bővebb SMR henger session-t, aztán csináltam 3 sorozat guggolást 50 kilóval, 3 sorozat tolódzkodást párban TRX evezéssel, végül 3 sorozat TGU-t 15 kilóval, befejezésként pedig farmer walk 24+8 kilóval. Lájtosra vettem, nem akartam túlhajtani magam, inkább csak egy emlékeztető volt a testemnek.
Ma reggel időben érkeztem, a HFSW-n belül lenyomtam a guggolásokat, jól ment a fekvenyomás (egyre jobban szeretem!), közte pedig a húzódzkodások. 4 sorozatban 3 db, majd végül még 2-2 darab. Eszméletlen érzés, továbbra is 🙂 Ebből is látszik, hogy az elsőhöz csak fejben kellett összeállnia a dolognak, erőben valószínűleg nem volt hiány már régen sem.
Mai fő gyakorlatom a fej fölé nyomás volt, és életem nyomásait sikerült elkövetni, két olyan is volt, amiben mindenemet összeszedve küzdöttem és SIKERÜLTEK. A negatív energiákat is képes vagyok erővé kovácsolni, az a nagy helyzet. Nyomásban amúgy rohadt nehezen fejlődök, DE fejlődök és ez a lényeg. Menni fog majd jobban ez is, érzem, rajta vagyok 🙂
Levezetésként hip thrustok mentek 60 kilóval (kezdem megszeretni btw:) és egykezes evezések 17,5 kilóval. Aztán levezető sprint és mentem a dolgomra 🙂

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder