A teljes múlt hetemet betegszabadságon töltöttem és semmit nem sportoltam ennek megfelelően. A legutolsó edzésem még régebben volt, ennyi kihagyást pedig mindig megérzek, elkezdek hisztis lenni miatta 😀 most persze a betegség és az ebből fakadó pihenéskényszer is visszatartott, hogy nagyon ugráljak emiatt, de azért bennem motoszkált a dolog, hogy hiányzott már az edzés. Hétvégére már jobban voltam, ezért rávezetésként szombaton tartottam egy könnyű átmozgatást, egy sallang edzést, amikor is guggoltam, húzódzkodtam, fekvenyomtam és farmer walk-oltam. Izomlázam is lett tőle WTF.
pihenés alatti diéta, házi gyrostálam 🙂
Az utolsó edzésciklusomat sajnos nem tudtam befejezni a kényszerpihenő miatt, így a maxolós hét megmaradt az egyszem deadlift sikernek, amikor 8x húztam fel a 80 kilót. Sajnos nem derült ki, hogy front squatból és fej fölé nyomásból mennyi ment volna. Talán majd máskor.
Máskor, mert szerencsére új edzéstervet kaptam és ismét belecsaptam a lecsóba. Igazodva jelen körülményeimhez, a reggeli edzésekhez, a rohanás elkerüléséhez egy sokkal-sokkal kompaktabb kis tervet állított elő Zsolt. Ma meg is volt az első nap tesztje, ami sikerrel zárult: időben be tudtam fejezni az edzést és minden gyakorlatot az előírt ismétlésszámban megcsináltam 🙂 yaaaaayyy, örülés van!
A kompaktság miatt az új edzéstervemben nincs sokféle gyakorlat, gyakorlatilag kizárólag a lényegre koncentrálunk, ma például guggoltam 60 kilóval, amivel párban húzódzkodtam 4-eket (ma reggel nagyon párás volt az idő és ez kicsit kivett belőlem, ment már ez a dolog jobban is), aztán fekvenyomtam 35 kilóval, amivel párban húzódzkodtam 3-akat.
Végül még egy 3 körös pörgetés is jutott, végre törzsezhetek (haskerék volt ma), goblet guggolást csináltam 24 kilóval és kettlebell-el evezést 2×12 kilóval. 
Jól esett végre érezni az arcomon végigcsurgó izzadtságot, amit csak egy ilyen pörgős, mindentbeleadok edzés tud adni. 🙂

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder