…amikor épp meghaltam a 3 kör pörgetőmben.

Na de nem szaladok ennyire előre az eseményekben, ugyanis olyan hihhhetetlen nagy esemény történt tegnap este, hogy muszáj azonnal megosztanom.

1 év után újra lementem futni egyet 😀

Őrületesen nagy esemény, nem megmondtam? Tényleg tavaly nyáron júliusban futottam utoljára…. na jó még rövideket augusztusban is a nyaralás alatt, de az egyik sem volt kilométer felett, inkább csak intervallum jellegű volt. Tegnap viszont szó szerint leszaladtunk és tettünk egy közepes kis köröcskét (kb. 3-3,5km), magamhoz képest szerintem jó tempóban, meg is lepődtem (egy kicsit). Kellemesen lefárasztott, de egyben fel is élénkített, jól esett utána a zabpalacsintás vacsi, amit rittyentettünk.

Aztán ma reggel fél 6-kor kelés és 1 órával később már ment a b.szatás a Thorban. Jó akkor edzeni, amikor még nincs lent senki más csak én/mi. 🙂
Folytatódott az új edzésterv tesztje, jól sejtettem ám, hogy a deadliftes nap picit hosszabb lesz, egy kicsit sietősre is kellett fogjam a végét. 
Speed guggolással kezdtem, 6 sorozatban 3-3 gyors ismétlés 50 kilóval. Laza volt.
Aztán deadlift. 2,5 hete deadlifteltem utoljára és ezt meg is éreztem picit, a 75 kilós sorozattal küzdöttem egy sort, az emelés nehézsége kihozta belőlem az álmosságot (inkább ezt éreztem mint gyengeséget), így csak két részletben tudtam megcsinálni az ismétléseimet (ami azért bosszantó volt egy kicsit). Utána 2 sorozatot még 67,5 kg-val csináltam végig, azokkal nem volt gond. Megj: hiába húzok térdzoknit deadlifthez, ha belerúgok a rúdba, ugyanolyan tarka lesz a lábszáram, mint szokott lenni (azt, hogy még fájt is, már meg sem említem, nem érdekes)
Ezen felül TRX evezés és fogantyún fekvőtámaszozás volt a mai adag, 4-4 sorozatban. Minden kitűzött ismétlésszámot teljesítettem, de meg kellett érte dolgozzak rendesen. 
Levezetésként 3 kör pörgetés várt rám, és már rég szenvedtem ennyit mint ezekkel: dobozra fellépés 16 kilós kettlebell-el, utána súlyátpakolgatás (erről hozok majd egy videót, hogy megmutassam, mint is csinálok pontosan), végül thruster egykezes súlyzókkal (7,5 kg). A legdurvább a dobozos történet volt, szidtam már mindenkinek a mindenét magamban miatta, de főleg Zsoltot magasztaltam az egekig :)) 
Végigtoltam, nem volt benne hiba, kiköptem a tüdőm, a szívem és majdnem a gyomrom is 😀 Nagyon jól esett ám. Erős vagyok és kitartó!
Az a legjobb ezekben, hogy utána rettenetesen jó étvággyal tudok enni, vettem is málnát meg barackot kényeztetésként is az egyéb kajáim mellé, amiket befaltam 🙂

2 hozzászólás

veroca · 2014-07-03 - 13:15

Zupeeeer, még mindig nagyon tudsz élni! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder