Szokásos fél 6-os kelés-fél fehérje-kávé kombó – ezzel a pakkal indultam ma reggel harcba: azaz edzeni. Ma kivételesen semmi parám nem volt, bár a kitűzött súlyok azért igencsak tetszetősek voltak.
Guggolással kezdtem, 65 kg-val, rendesen bemelegítettem hozzá, odaálltam, minden kis izmomat megfeszítettem, “kettétörtem a rudat a hátamon”, majd b.szattam 🙂 Jól ment mindhárom sorozat, az utolsó ismétlésem volt csak lassú, de érdekes volt megtapasztalni, hogy a lassú ismétlést nem feltétlenül küzdős, erőlködős ismétlésként kell megélni, így mentálisan is végül jöttem ki a dologból, hogy hát ez különösebb nehézségek nélkül, jól ment.
Küzdök a húzódzkodásokkal viszont. Ma összesen 24 db-ot kellett csináljak, azt hiszem meg is volt, bár nem vagyok róla teljesen meggyőződve…:)) Nem mennek olyan jól, mint ahogy szeretném, na mindegy.
Ma emeltünk a fekvenyomás súlyán is: 42,5 kg-nál járok. Bár szerdán azt írtam, hogy ebben felszállóágban vagyok, ma mégis küzdöttem vele. De ezzel most egy dolgot teszek: SEMMIT. Elfogadom, ma így ment. Hétfőn jobban fog menni, eszek előtte többet, kialszom magam, hogy képes legyek FÓKUSZálni és minden rendben lesz. 
Megtanultam magamról, hogy egy új súlynál mindig az első sorozat megy a legnehezebben, mert a testem ilyenkor tanulja az újfajta terhelést. A második sorozat mindig a legjobb, a 3. szintén jó, de itt már hajlamos kijönni rajtam a fáradtság is. Ezt gyakorlatilag minden gyakorlatban megtapasztaltam már, így működök. A fekvenyomásnál is így volt ma, megspékelve egy kis koncentrációhiánnyal. Next time.
Tömeg volt a teremben, szóval a pörgetőt skippeltem, helyette kimentem traktorkereket borogatni, amit IMÁDOK, akkora poén 🙂 Ráadásul esett is reggel az eső, még egy kis koszt is sikerült magamra szedni, de ez csak hozzátett az életérzéshez 🙂
Let’s get dirty 
Jót edzettem, elfáradtam, megéheztem a végére 🙂


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder