A héten beszüntettük Zsolttal az előző edzéstervet és most nem is kezdünk újat. Hamarosan szabira megyek, addig már nincs értelme. Így most teljes testes átmozgató edzéseket tartok csak, egy-egy főgyakorlattal, swinggel meg pörgetőkkel.
Ami újdonság tehát, hogy tegnap elkezdtem megtanulni a SWING-et juhhhúúúúú 🙂 Nem mondom, hogy egyszerű, sőt. Talán pár óra gyakorlás és már menni is fog rendesen 😀 Már most sem olyan elkeserítő az eredmény, szerencsére. 12 kg-s kettlebellel gyakoroltam. Azt érzem, hogy ez sokat hozzá fog tenni a deadliftemhez is, mert ebben a mozgástartományban vannak hiányosságaim.
Egyébként meg rohadt meleg van lent a teremben reggelente, nekem ez ront a teljesítményemen. De mindegy, túlélem. Valahogy. Örülök, hogy tart még a nyár (:
A swingen kívül volt még tegnap guggolásom 5×5 sorozat 55, ill. 50 kg-val, meg pörgetőm, 3 kör: fogantyún fekvőtámasz, TRX evezés, TRX térdbehúzás (érzem is a kis hasizmaimban), végül kötél FHB (földhözb.szás, becses nevén power rope). Leizzadtam, elfáradtam, jól esett.
Mai mottóm 🙂

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder