Hát, hogy is mondjam. A mai edzés eléggé érdekesen sikerült. Valószínűleg nem éhgyomorra kellett volna lemenni, meg a fél banán sem ideális edzés előtt számomra.

Egyrészt, ma guggolós nap volt, és a célszám az 5 ismétlés 65 kg-val lett volna, bár a múltkor már a 62,5-be se ment az 5 ismétlés, csak 4. Nem volt sok energiám, az örömedzés után még a csípőhorpaszom is fájt mindkét oldalt, nem is aludtam túl sokat, ezért már a bemelegítéskor éreztem, hogy ez ma nem lesz meg. A 60 kg-s súly a hátamon olyan nehéz volt, mintha kb 70 lett volna. 
Nincs meg nekem ez a guggolás téma fejben. A kisebb súlyokkal a magasabb ismétlésszámok jól mentek múltkor, meg általában azok jól mennek, de ez a 65-ös egy nagy mumus lett nálam. Pedig guggoltam én már 70 kg-ba is, b.sszameg!!! Szóval jeleztem ma Zsoltnak, hogy ezzel kezdjünk valamit. Nem tudom megfogni, hogy pontosan mi a probléma. Legközelebb rápróbálok a 3 ismétlésre azért, és igyekszem felkészültebben érkezni majd. Mert nem adom meg olyan könnyen magam azért :))
A fekvenyomás jó volt, azzal nincs problémám. A fáradtságot itt is éreztem, de gond nélkül teljesítettem az 5×5 ismétlést 37,5 kg-val. Ájmlávingit <3

Végre fejlődtem a húzódzkodásban, és a kitűzött ismétlésszámot teljesíteni tudtam. Hiphiphurrá! Ez a mai napra 3+3+2+2 chin-up-ot jelentett, párban a dobozra fellépés rúddal (+súllyal) a nyakamban. Ez utóbbi gyakorlat elég szadi, mert nem csak a feneket, combot dolgoztatja meg, hanem rendesen le is fáraszt. De ezzel együtt nagyon hatásos is, szóval leküzdöttem a 4×10-10 ismétlésemet.
Egy biztos: nagyon sok SMR hengerezésre van szükségem. #mindenemfájésizomlázas

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder