Az elmúlt 2 napom egy rövid betegség jegyében telt, kedden ugyanis arra ébredtem fel többször éjszaka, hogy szédültem. Ez nem múlt el később sem, gyakorlatilag az ágyból is alig bírtam felkelni, a vérnyomásom ingadozásától mindig visszahuppantam. A háziorvosom tanácsára aztán vettem be vitamint meg gyógyszert, meg persze pihentem. Másnap reggelre jobb lett, de tudtam, hogy ilyenkor kell még egy nagyot pihenni, így aztán nem mentem edzeni se, aludtam napközben és csak pihengettem tovább. Ma reggelre már teljesen jól is éreztem magam. Valószínűleg megfáztam egy kicsit és ez jött így ki rajtam. (Valószínűleg vasárnap-hétfőn is már bujkálhatott bennem, azért éreztem magam edzés közben gyengének)
Nekem se kellett több, ma reggel le is mentem edzeni. Úgy voltam vele, hogy óvatosan, de azért megpróbálok edzésterv szerint haladni, de ha valami nem megy, akkor nem erőltetem.
Minden ment úgy, ahogy a tervben szerepel! 🙂
Fekvenyomás volt ma a fő erőgyakorlatom, amiben életemben először végre kinyomtam a 45 kg-t, mindjárt háromszor is! Nagyon örültem neki, ezzel már régóta (konkrétan március vége óta..!) tartoztam magamnak, az elmúlt hónapokban ugyanis a sok megszakítás miatt a fekvenyomásnál nem tudtam soha a 45 kg-s küszöböt átlépni.
új rudak a Thorban! 🙂 persze, hogy egy ilyennel edzettem.
Úgyhogy: benchpress@45 kg, az enyém vagy muhahaha!!!! :))
Guggoltam még utána 5 sorozatot 55 kg-val, ezzel sem volt gondom.
Aztán húzódzkodásaim voltak párban fogantyús fekvőtámasszal, ezekkel küzdöttem, de mindent megcsináltam.
Levezető gyakorlataim a lábemelés rúdhoz (ebben jó lenne erősödni) és a haskerekezés voltak. Mindent megcsináltam legjobb tudásom és erőfeszítésem szerint.
Nagyon elégedett voltam a mai edzéssel, mert nagyon jól éreztem magam, mindent megcsináltam és időben is végeztem. Tervben van egyébként, hogy a heti 3 powerbuildert kiegészítjük heti 1 örömedzéssel (aka szabadfoglalkozás), mert van egy csomó dolog, amit szeretnék kipróbálni, meg különben is jó érzés úgy sportolni, hogy nincsenek különösebb elvárások, csak pusztán az élvezetből szenvedés jut :)) Nekem többek között ilyen a saját testsúlyos gyakorlatok fejlesztése, a mobilizáció, a hajlékonyságom fejlesztése, a bal oldalam fejlesztése, a gyorsaságom fejlesztése, mozgáskoordinációm fejlesztése, állóképességem fejlesztése. Szóval terület az van bőven és szabad/játékos keretben szeretnék ezekkel foglalkozni egy kicsit 🙂 

1 hozzászólás

Vasárnapi súlyos móka | Don't worry, lift heavy! · 2015-06-29 - 17:35

[…] 15, 2014June 29, 2015 Múltkor említettem, hogy terv szerint a heti 3 power builderes edzést kiegészítjük egy 4. sportnappal. Egyrészt, […]

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder