Oké, oké. Mostanában hetente írtam csak. De a tegnapi edzés annyira jól sikerült, hogy muszáj ismét külön bejegyzésben megemlékeznem róla 🙂
Mert annyira feldobott! A tegnapi kötelező körök az alábbi gyakorlatokból álltak:
Speed guggolások 50 kg-val
Power fekvenyomások 40 kg-val
Gainz merevlábas felhúzások 47,5 kg-val
Aztán a levezető gyakorlatok a chin-up+side plank párosa voltak. Ez volt az este fénypontja.
Fejlődtem törzserőben, használt a hétvégi pihenés, megspékelve a diétával (egy picit könnyebb lettem), a húzódzkodások úgy mentek tegnap, mint már nagyon régen. Az elmúlt hetekben alig 1-2 darab ment csak, kicsit kiégtem ebben a gyakorlatban úgy éreztem. Tegnap is úgy voltam vele, hogy ugyan ki nem hagyom a gyakorlatot, valahogy majd kiszenvedek magamból egyet-egyet. Odaálltam a rúd alá, és mint a kis angyal (kipattintott kis angyal lehet :D) saját magam számára is meglepő módon, megcsináltam 3 teljesen szabályos húzódzkodást. Ujjongtam örömömben 🙂 Siettem az emelt lábas side-plankemet megcsinálni, hogy aztán csinálhassam az újabb kört, amikor is csodák csodájára szintén 3 db húzódzkodást végre tudtam hajtani. Nem volt megállás! Pici pihenés után az utolsó köröm következett, ahol ismét sikerült tripláznom, juhhhúúúúú. Elégedettség lvl: chin UPPPPPP:).
Fejlődtem. Egyszerűen meghálálja magát mindaz a munka, amit magamba fektetek következetesen, hetek óta. Ami nagyjából 4-5 héttel ezelőtt “bekattant”, hogy most már elegem van és elkötelezetten csinálom végig a kis dolgaimat (edzésterv és étkezési rendszer) a céljaim érdekében, egész egyszerűen működik.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder