Múlt héten végre teljes értékűen és teljes körűen befejeztem egy edzésprogramot, háromszoros hip-hip hurrááááááááááááá!!! jár nekem. Megdolgoztam érte. Akartam, megcsináltam, ennyi! 
Egy dolgot a nagy lelkesedésben viszont nem vettem észre, hogy ez a sok munka azért lefárasztott fizikailag, így a hétvégén sikerült egy kis megfázást összeszednem, torokfájással. Sajnos a vitaminjaimat sem szedtem rendesen hét közben, ez is hozzájárult. Rég volt már ilyen, hogy így ki tudtam futtatni egy edzéstervet, szóval erre ismét kell majd figyeljek: ennyi edzésmunka mellett kell a teljes körű vitaminpótlás. 
Amiket szedek: Myprotein V-System vitaminja, Omega 3 és D vitamin. Kúraszerűen pedig ízületvédőt.
Hétvégén Thor Mobility Szemináriumon jártunk, erről még külön beszámolok. Nagyon tanulságos volt több szempontból is.
A megfázás miatt ma elég ramaty állapotban voltam egész nap. Bevetettem mindent, amit csak lehet, hogy jobban legyek estére. Lassan javult csak a helyzet, és mire eljött az edzés időpontja pont olyan állapotban voltam, hogy fogalmam sem volt, hogy le merjek-e menni. Nem lenne-e jobb pihenni? De alig 3 hét múlva verseny… A héten csak 2x tudok edzeni. Nem akarom felborítani a terveimet.. Meg ehhez hasonló gondolatok kavarogtak bennem. Egy dolgot nem tudtam csak: dönteni, hogy lemenjek-e. Adtam magamnak egy kis időt. Végül úgy döntöttem, hogy inkább a szívemre hallgatok és lementem edzeni. Utólag úgy érzem: jó döntés volt. Frissebben távoztam, mint ahogy lementem.

Persze azért nem voltam csúcsformában az edzésen. A guggolás jól ment ugyan, de a fekvenyomás nem annyira. El is fáradtam tőle. A versenyig már csak limitált gyakorlatokat és szériákat csinálok, sallangokkal most nem foglalkozunk. A fáradtság miatt ez megint egy olyan edzés volt, amikor sikerült elpityerednem. Elfáradtam, meg átfutott az agyamon a gondolat, hogy lesz ez az erőemelő verseny, de nem fogom tudni azt a teljesítményt nyújtani, amire képesnek kéne már lennem mostanra. Az élet nem így akarta. Aztán vettem egy nagy levegőt és túlléptem ezen.
Valójában deadliftelni mentem le. Mert annyira szeretem, és nem akartam kihagyni a lehetőséget, hogy fejlődjek, hátha legalább ebben tudok fejlődni.

Tudtam is, nagyon jó kis szériákat nyomtam a 80 kilóval, amit természetesen 6 db látványtárcsából építettem 🙂

Szerdán reggeli edzést terveztem, még az elutazásom előtt, de végül nem mentem le, mert nem akartam kapkodni az indulás előtti teendőkben, inkább a dolgaimra koncentráltam. Így végül az eheti 2 edzésből csak 1 lett.

Ami van helyette viszont: munka, sok-sok koncentráció, de hétvégére jut rengeteg sok séta na meg kikapcsolódás is. Kiszakadtam egy kicsit mindenből, eljöttem néhány napra Amszterdamba tökegyedül. 🙂 Jó kis kaland! Aztán jövő héttől vissza a kerékvágásba 🙂

Amszterdam a városi könyvtár 7. emeletéről 🙂


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder