Van abban valami mágikus, amikor egy-egy gyakorlat vagy edzés végén felcsendül a fülemben “A” szám, ami épp tökéletesen leírja azt, amit érzek. Na de nem szaladok előre.

Ma sikerült korábban kelni – teljes edzést tolni továbbra sem sikerült, így a héten lesz egy pótló edzésem megint, ahol az elmaradtakból kicsit szintre hozom magam 🙂 Meg egy kis pörgetést is tervezek a végére.
Véget ért a 8. edzés ciklus 3. hete. Kicsit kezdek elfáradni azt érzem, de már nincs sok hátra, sőt most jön csak az igazi jóság 🙂
A HFSW blokk jól ment, guggolás 60 kilóval, fekvenyomás 40 kilóval. A húzódzkodások most kevésbé mentek jól, bár az előírt ismétlésszámokat hoztam, bár a formával nem voltam maradéktalanul elégedett, mert mentek olyan szépen, mint szerettem volna, de legalább megküzdöttem az adaggal (4-4-3-3-3-3 db). Jövő héten tovább emelkednek a számok 🙂 Aztán egy időre búcsút intünk a HFSW-nek. (hurráááá!!! Ja nem. Ja DE!)
Ma ismét front squat nap volt! A bemelegítő 40 kilós sorozat még fura volt, először mindig hozzá kell szokjak a formához. Aztán simán ment 45 kilóval, 50 kilóval is, és 55 kilóval is csináltam 5 ismétlést bemelegítésként. A munkasorozatban most nem növeltem 60-ra, szerintem az utolsó héten már fogok tudni annyival próbálkozni, maradtam az 57,5kg-nál. Viszont ezzel annyira jól esett a 3 sorozat, mint már rég. A második sorozat után konkrétan majdnem táncra perdültem olyan jó kedvem lett! Endorfin rulez. 
Ekkor jött a végén a zene, ami kifejezte abban a pillanatban az edzéshez, az erőemeléshez és a súlyokhoz való viszonyom:

We’ve come a long long way together,
Through the hard times and the good,
I have to celebrate you baby,
I have to praise you like I should
Úgy fejeztem be a 3. sorozat front squatomat, hogy meghajoltam a rúd előtt 🙂 Régi jó szokásom volt ez mindig is, most úgy éreztem, hogy megint megérett rá a dolog. Mert a rúd és a tárcsa sosem hazudik: megmutatja milyen formában vagyok, jól érzem-e magam, mik a valódi problémáim vagy örömeim, elég kitartó, elszánt és erős vagyok-e, és ezért minden tiszteletet megérdemel. Az erőemelés csodája számomra.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder