A nehéz napok elmúltak szerencsére, én általában ilyenkor vagyok a teljesítőképességem maximumán. Az egész közérzetem más, sokkal extrovertáltabb, mosolygósabb, kommunikatívabb is vagyok ilyenkor 🙂 Az egész napos teendők mellett is maradt energiám az esti edzésre, sőt mi több, rengeteg jó kedvem is volt hozzá.
Azért a fizikai fáradtság legyőzéséhez némi kávét és pörgetőt is bevetettem. Szerencsére ezeknek kitartott a hatása, mert nagyjából 3/4 órát kellett várni, hogy érdemben tudjak edzeni, annyira sokan voltak a teremben, minden állvány foglalt volt.
A deadlift sorozataimat 2 napja lenyomtam, most a guggolásra akartam fókuszálni, hogy legyen meg hozzá az erőm, ezért rögtön ezzel kezdtem az edzést. A bemelegítő sorozatokkal szépen lassan építettem fel a súlyokat. Ebben is egyébként sokat tanultam az elmúlt hónapokban, igyekszem a lehető legoptimálisabb módon és léptékekkel építkezni egy-egy munkasorozat előtt. Erről olvastam nemrég egy cikket is és örömmel konstatáltam, hogy magamtól is erre éreztem rá. A kisebb súlyokkal (40/50kg) magasabb ismétlésszámokat csináltam (5-3), ezzel a mozgásmintát gyakoroltam. A munkasorozat előtti súlyban, ez ma nálam 65 kg volt, pedig már csak 1 ismétlést csináltam, mivel a 70 kg-val 3 ismétlés volt a cél. A sorozatok között pedig farizom-aktivációt végeztem (csípőemelések/rövid híd). Összességében a bemelegítéssel felkészítem a testem és az elmém is a terhelésre, de nem szabad elfáradnom előtte. 
Tudtam, hogy meglesz. Több mint 1 hónapja guggoltam utoljára ennyivel, akkor ez még nem ment így. Szóval odaálltam, mindenemet feszítettem, és bemmmmmm megcsináltam a 3 ismétlést. Isssssszzzzzzzzzonyatosannagyon boldog voltam ám!!! :)) Nagy előrelépésnek tartom ezt az aprócska fejlődést is. Megadja a reményt a további folytatásra 🙂 Lassú víz partot most, a kitartó munka pedig meghozza az eredményét. Blablabla. A közhelyek igazak. Szóval heppppppppinesz volt ezerrel, mentek a pacsik is 🙂
Levezetésként fekvenyomtam 42,5 kg-val és egykezes eveztem+TRX-en törzserősítettem. Kellemes, jó kis edzés volt, sok ilyet akarok még. Mert megérdemlem 🙂

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder